17 May, 2013

LAMENYEEEEE

SALAM...

haii....heee..lameee tak menulis kat blog..ni nak tulis pon, macam tak tau nak tulis ape..kekok rasenye menaip kat sini...hahhahah...tu la orang kate bile dah lame tak buat benda yang kita selaloo buat dulu-dulu, bila nak start balik mesti janggal..tapi tak mustahilkan untuk kita buat balik...hahhahha

dulu banyak masa nak menulis...sekarang pon banyak gak masa, cuma nak dengan tak nak je...hahhaha...rase klaka bile tak tau nak menulis ape, tapi nak buat entry baru..nampak tak??hahaha...

rasenye nantilah ade entry baru nak kena buat..eksklusif untul anda semua...awww...bajet artis sangat...terasa da dapat balik rentak menulis...hahhahh..lame gak nak mendapat rentak balik...biasa la..suma benda makan mase...

dan sekarang tak tau dah nk tulis ape...kemahiran menulis merepek dah semakin hilang..hahhaahh..kurang practice ni rasenye....hahah



Kau tersenyum

Ku terpaku
Cahya diwajahmu
Hanyalah untukku



Sinaran matamu
Menusuk dikalbu
Tak mungkin ku melupakan
Sebegini pengalaman
Lalu hati pun berkata
Segala untukmu



Satu masa nanti
Pasti kau temui
Tabahkanlah hati
Jangan lupakan Ilahi



Akan tiba bahagia
Tak mungkin sendirian
Terhurai dalam lagu berkumandang
Di buai dalam mimpi
Kau ku sayang



letak lirik lagu pon takde motif..hahhaha..nampak sangat hilang arah bila menulis blog...haahahahh..ni la jadinya kalo biar bekepuk-kepuk blog ni..





takde motif pon gamba ni...






(NHAM)



1 comment:

Shikin Halim said...

xbuat keeeeek kek keeeeeee? ahahah

kakhudaaaa...follow lah belog saya baru upgrade xsempat nak bagi tahu.

http://naahalim619.blogspot.com/

#followerwajibtahu

hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...